Telefon contact

0799 027 454

Email

info@beauty-line.ro

Program

Luni - Vineri 9..00 18.00

XSCULPT – Cel mai avansat echipament de stimulare musculară electromagnetică

XSculpt este un echipament profesional de stimulare musculară electromagnetică, care crește nivelul masei musculare, arde grăsimea și oferă un efect de lifting corporal. Procesul de slăbire poate fi stimulat prin contracțiile voluntare, care determină celulele grase să producă și să elibereze energie.

  • XSculpt este un aparat revoluționar pentru creșterea masei musculare și reducerea grăsimii. Acesta combină tehnologii avansate pentru a oferi rezultate eficiente și vizibile într-un timp scurt. XSculpt este non-invaziv și poate fi utilizat atât pentru persoanele care doresc să crească masa musculară, cât și pentru cei care doresc să scadă în greutate. Aparatul oferă posibilitatea de a trata mai multe zone într-un singur tratament grație celor patru aplicatoare disponibile. De asemenea, acesta poate lucra zonele curbate datorită aplicatoarelor special create pentru acest scop.

Cum funcționează XSculpt?

Funcționarea acestui aparat se bazează pe două componente principale: efectul termic și efectul mecanic. Efectul termic este realizat prin generarea de energie de intensitate mare care acționează la nivelul țesutului conjunctiv, îmbunătățind circulația sângelui și a limfei, creșterea producției de colagen, stimularea metabolismului celular și, în final, reducerea tesutului adipos.

Pe de altă parte, efectul mecanic se bazează pe masajul profund rotativ (MARP), care acționează la nivelul țesutului conjunctiv, stimulând circulația sângelui și a limfei, generând un efect sedativ asupra nervilor și oferind o senzație de ușurare a durerii. Toate acestea contribuie la eliminarea toxinelor din organism și la reducerea retenției hidrice.

Care sunt avantajele XSCULPT?

XSculpt oferă o gamă largă de avantaje, inclusiv îmbunătățirea aspectului pielii, eliminarea acumulărilor de grăsime, remodelarea și tonifierea zonei tratate și îmbunătățirea circulației sângelui.

Ce se intampla in timpul unei sedinte?

În timpul tratamentului, tehnicianul va aplica un dispozitiv de radiofrecvență pe zona tratată, care va emite unde radio pentru a încălzi stratul profund al pielii și a reduce acumulările de grăsime.

Este XSCULPT un aparat sigur?

Da, tratamentul XSculpt este sigur și non-invaziv, fiind aprobat de către FDA și recomandat de către numeroși dermatologi și esteticieni.

Este dureros tratamentul cu XSCULPT?

Nu, tratamentul XSculpt nu este dureros. Mulți pacienți descriu senzația ca fiind similară cu o masaj relaxant.

Te asteptam cu drag sa incerci serviciile noastre, nu ezita sa ne contactezi. Ai datele noastre pe pagina principala.